REAL AMERICAN PIZZA LEIDSCHENDAM

REAL AMERICAN PIZZA LEIDSCHENDAM Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 225 beoordelingen
14 dec 2019 om 23:27 minder fijne zaak, eten best ok, service zwaar klote
14 dec 2019 om 21:13 Ik heb pizza besteld na 17.00 uur.De bezorgtijd die Ik gekozen heb was om 19.00 uur. Net voor 19.00 ik heb SMS gekregen met de info dat mijn bestelling gaat uit vanwege drukte. Niet leuk dat die bericht kwam zo laat.
13 dec 2019 om 19:20 Ik bestel hier echt vaker dan ik zou moeten en ik laat echt te weinig een review achter. Het eten is echt fantastisch lekker, de burgers en pizza's vallen goed in smaak hier thuis. Zeker een aanrader.
9 dec 2019 om 11:13 Echt top, super eten echt van genoten.
9 dec 2019 om 10:56 Voor het eerst hier besteld. Was erg lekker! Zeker voor herhaling vatbaar
8 dec 2019 om 20:12 Voor de 1ste keer hier besteld. De burgers waren redelijk, helaas waren de aardappelpartjes lauw & klef. Jammer. Wel heel erg te spreken over de bezorgingstijd!
4 dec 2019 om 0:18 Heerlijke burgers. Na een klein foutje gebeld en gelijk goed opgelost. Mensen met een hart voor de zaak. Zeker onze favoriet van de buurt.
2 dec 2019 om 8:47 Lekkere pizzas gehad!
1 dec 2019 om 11:58 Pizza margeritta was een pizza oregano
1 dec 2019 om 1:05 Nooit aangekomen
30 nov 2019 om 20:07 Bestelling was binnen 25’min na het bestellen in huis, heerlijk warm! Eten heel goed, zeer smakelijk gegeten. Aanrader, wij zullen hier vaker bestellen.
29 nov 2019 om 20:52 Lauwe hamburgers en mega slappe koude aardappel friet. Een slappe koude hap. Heel erg jammer